Опис асортименту кави
SALVADOR ESCALON
Країна: Сальвадор
Регіон: Apaneca-Ilamatepec
Різновид арабіки: Pacas
Висота зростання: 1500 м.н.р.м.
Спосіб обробки: honey
Бальна оцінка: 86 балів
Аромат: начинений, з нотами кешʼю, топленого молока.
Смак: яскравий, з нотами чорної смородини, аґрусу та іриски.
Тіло: середнє, шовковисте.
Післясмак: тривалий, з нотами лісового горіху, жасмину та вишні.
Оцінка від FOUNDATION
RWANDA CYAHINDA
Країна: Руанда
Регіон: Southern Rwanda
Різновид арабіки: Bourbon
Висота зростання: 1800 - 2000 м.н.р.м.
Спосіб обробки: митий
Бальна оцінка: 85 балів
Аромат: насичений, з нотами абрикосу, сухофруктів та гречаного меду.
Смак: яскравий, насичений, з нотами шовковиці, груші та молочного шоколаду.
Тіло: середнє, шовковисте.
Післясмак: тривалий, насичений, з нотами грейпфруту, каркаде та кураги.
Оцінка від FOUNDATION
COLOMBIA EL POURVENIR
Країна: Колумбія
Регіон: Huila
Різновид арабіки: Castillo
Висота зростання: 1550 м.н.р.м.
Спосіб обробки: натуральний
Бальна оцінка: 86 балів
Аромат: делікатний, фруктовий; з нотами стиглої груші, бадьяну.
Смак: соковитий, з виразними нотами червоних ягід, персику.
Тіло: середнє за щільністю, шовковисте.
Післясмак: делікатний, виражений нотами бейлісу та суниці.
Оцінка від FOUNDATION
ETHIOPIA CHELBESA
Країна: Ефіопія
Регіон: Gedio zone
Різновид арабіки: 74112, 74158
Висота зростання: 2100 м.н.р.м.
Спосіб обробки: натуральний
Бальна оцінка: 84,5 балів
Аромат: солодкий аромат, виражений нотами бергамоту та жовтої черешні.
Смак: соковитий, з нотами ягідного джему та солодкого апельсину.
Тіло: нижче за середнє, чайне.
Післясмак: тривалий, виражений нотами темного улуну та білого винограду.
Оцінка від FOUNDATION
EL SALVADOR LA GUACHOCA
Країна: Сальвадор
Регіон: Apaneca-Ilamatepec
Різновид арабіки: Red Bourbon
Висота зростання: 1465 м.н.р.м
Спосіб обробки: натуральний
Бальна оцінка: 85,5 балів
Аромат: насичений, виражений нотами пряного печива та ожини.
Смак: насичений, солодкий з нотами чорної смородини та кумквату.
Тіло: середнє за щільністю, округле.
Післясмак: тривалий, виражений солодкими нотами суниці та молочного шоколаду.
Оцінка від FOUNDATION
HONDURAS LAS CALAVERAS
Країна: Гондурас
Регіон: Montecillos, El Matazano
Різновид арабіки: Red Catui, Ihcafe90
Висота зростання: 1400-1550 м.н.р.м.
Спосіб обробки: хані
Бальна оцінка: 84,5 балів
Аромат: делікатний, виражений нотами кураги та шовковиці.
Смак: збалансований, солодкий, з нотами ірису та фініка.
Тіло: середнє за щільністю, округле.
Післясмак: тривалий, виражений нотами гречаного меду та чорного чаю.
Оцінка від FOUNDATION
PAPUA NEW GUINEA KINDENG
Країна: Папуа-Нова Гвінея
Регіон: Western Highlands
Різновид арабіки: Arusha, Bourbon, Typica
Висота зростання: 1520-1770 м.н.р.м.
Спосіб обробки: натуральний
Бальна оцінка: 86,5 балів
Аромат: насичений, з яскравими нотами чорної смородини та топленого молочного шоколаду.
Смак: яскравий, насичений нотами ананасу, суниці та дині.
Тіло: середнє, округле.
Післясмак: тривалий, з нотами карамболю та ягідною кислотністю.
Оцінка від FOUNDATION
RWANDA HUMURE
Країна: Руанда
Регіон: Eastern Province
Різновид арабіки: Red Bourbon
Висота зростання: 1624 м.н.р.м.
Спосіб обробки: митий
Бальна оцінка: 84,5 балів
Аромат: делікатний, солодкий, з нотами кураги та ванільного бісквіту.
Смак: насичений, яскравий, виражений нотами чорного чаю, барбарису та черешні.
Тіло: середнє за щільністю, шовковисте.
Післясмак: тривалий, насичений нотами солодкого апельсину та ягідного джему.
Оцінка від FOUNDATION
GUATEMALA FINCA VIZCAYA
Країна: Гватемала
Регіон: Mataquesquintla, Jalapa
Різновид арабіки: Bourbon, Typica, Caturra
Висота зростання: 1510-1980 м.н.р.м.
Спосіб обробки: митий
Бальна оцінка: 85 балів
Аромат: насичений, з ніжним ароматом полуниці, карамелі.
Смак: яскравий, насичений нотами мандарину, манго та полуничного йогурту.
Тіло: середнє за щільністю, округле.
Післясмак: тривалий, з нотами збитих вершків та персику.
Оцінка від FOUNDATION
KENYA KAHUNYO
Країна: Кенія
Регіон: Muranga
Різновид арабіки: SL 28, SL 34
Висота зростання: 1600-1800 м.н.р.м.
Спосіб обробки: митий
Бальна оцінка: 84 балів
Аромат: насичений, з нотами кураги, малини, червоного яблука.
Смак: яскравий, з нотами малинового варення, аґрусу, сицилійського апельсину.
Тіло: середнє за щільністю, шовковисте.
Післясмак: тривалий, з нотами ягідного морсу та сушеного манго.
Оцінка від FOUNDATION
DECAF ORGANIC CR3 - KAFFEEVEREDELUNG
Регіон: South America, East Africa
Різновид арабіки: Blend
Спосіб обробки: CO2
Бальна оцінка: 85,5 балів
Аромат: насичений, з пряними нотами сінабону та акацієвого меду.
Смак: насичений, солодкий, з нотами білого винограду, абрикосу.
Тіло: нижче середнього, чайне.
Післясмак: тривалий, з нотами білого винограду та тростинного цукру.
Оцінка від FOUNDATION
COLOMBIA MADRID
Країна: Колумбія
Регіон: Huila
Різновид арабіки: Castillo
Висота зростання: 1650 м.н.р.м
Спосіб обробки: washed niu culturing
Бальна оцінка: 88 балів
Аромат: яскравий, насичений, з нотами молочних кукурудзяних паличок та соковитої малини.
Смак: насичений, яскравий, з нотами гранату, полуничного смузі, бейлісу.
Тіло: вище за середнє, округле.
Післясмак: тривалий, стійкий, виражений нотами полуниці, рафаелло та відтінками лікеру.
Оцінка від FOUNDATION
COLOMBIA MILAN
Країна: Колумбія
Регіон: Huila
Різновид арабіки: Castillo
Висота зростання: 1600 м.н.р.м.
Спосіб обробки: natural toffee culturing
Бальна оцінка: 88,5 балів
Аромат: делікатний, виражений нотами стиглої груші, сицилійського апельсину.
Смак: яскравий, іскристий, виражений нотами іриски, соковитого манго та дюшесу.
Тіло: шовковисте, округле.
Післясмак: тривалий, виражений нотами трюфельного меду, сушеного манго.
Оцінка від FOUNDATION
COLOMBIA MONTEBLANCO PASSION FRUIT
Країна: Колумбія
Регіон: Huila
Різновид арабіки: Caturra Purple
Висота зростання: 1730 м.н.р.м
Спосіб обробки: washed passion fruit
Бальна оцінка: 89 балів
Аромат: насичений, з яскравими нотами тропічних фруктів та червоних ягід.
Смак: насичений, яскравий, грає нотами піна колади та полуничного морозива.
Тіло: вище за середнє, округле.
Післясмак: тривалий, стійкий, з нотами білого рому, маракуї.
Оцінка від FOUNDATION
INDONESIA JAVA
Країна: Індонезія
Регіон: East Java
Різновид арабіки: Komasti, Andungsari
Висота зростання: 1100-1500 м.н.р.м
Спосіб обробки: anaerobic 168h
Бальна оцінка: 88 балів
Аромат: насичений, грає нотами айріша та соковитого персику.
Смак: яскравий, з насиченими нотами віскі, темної карамелі та фініку.
Тіло: вище за середнє, шовковисте.
Післясмак: тривалий, стійкий, з нотами віскі, темного квасу, вершків.
Оцінка від FOUNDATION
RWANDA CYATO
Країна: Руанда
Регіон: Nyamasheke
Різновид арабіки: Red Bourbon
Висота зростання: 1850-2200 м.н.р.м
Спосіб обробки: anaerobic
Бальна оцінка: 86,5 балів
Аромат: насичений, квітковий, з нотами лікеру та гранату.
Смак: насичений, яскравий, з нотами червоного яблука, полуничного варення та червоного яблука.
Тіло: вище за середнє, шовковисте.
Післясмак: тривалий, виражений яскравими нотами ківі, полуниці та фісташки.
Оцінка від FOUNDATION
COSTA RICA LAS LAJAS
Країна: Коста Ріка
Регіон: Central Valley
Різновид арабіки: Caturra, Catuia
Висота зростання: 1300-1600 м.н.р.м.
Спосіб обробки: блек хані
Бальна оцінка: 88 балів
Аромат: яскравий, виражений нотами солодкої груші та червоних ягід.
Смак: солодкий, насичений, з яскравою ягідною кислотністю і соковитістю зеленого яблука.
Тіло: середнє, округле.
Післясмак: тривалий з яскравими нотами білого вина та шовковиці.
Оцінка від FOUNDATION
ETHIOPIA MOCCA GR. 1
Країна: Ефіопія
Регіон: Bench Maji
Різновид арабіки: Heirloom
Висота зростання: 1800-2200 м.н.р.м.
Спосіб обробки: натуральний
Бальна оцінка: 85,5 балів
Аромат: солодкий аромат, виражений нотами жовтого яблука та меду.
Смак: збалансований, з нотами калини та пряністю бадьяну.
Тіло: нижче за середнє, чайне.
Післясмак: тривалий, стійкий, з нотами ройбуша та кураги.
Оцінка від FOUNDATION
ETHIOPIA ATO TONA
Країна: Ефіопія
Регіон: Sidano
Різновид арабіки: Heirloom
Висота зростання: 1800-1900 м.н.р.м.
Спосіб обробки: митий
Бальна оцінка: 84,5 балів
Аромат: насичений, з яскравими нотами червоних ягід та фруктових льодяників.
Смак: соковитий, виражений нотами фруктового компоту та яскравою кислотністю порічки.
Тіло: нижче за середнє, чайне.
Післясмак: тривалий та стійкий з нотами каркаде та волоського горіху.
Оцінка від FOUNDATION
HONDURAS MARCALA ORGANIC
Країна: Гондурас
Регіон: La Paz
Різновид арабіки: Typica, Bourbon, Caturra
Висота зростання: 1450-1550 м.н.р.м.
Спосіб обробки: натуральний
Бальна оцінка: 85 балів
Аромат: яскравий, виражений нотами амаретто та сливи.
Смак: яскравий, насичений нотами в’яленої вишні, бельгійського шоколаду та чорної смородини.
Тіло: середнє, округле.
Післясмак: тривалий, виражений нотами бельгійського шоколаду з мигдалем.
Оцінка від FOUNDATION
COLOMBIA PAPAYAN
Країна: Колумбія
Регіон: Antioquia
Різновид арабіки: Bourbon, Typica
Висота зростання: 1300-1500 м.н.р.м.
Спосіб обробки: митий
Бальна оцінка: 83,5 балів
Аромат: делікатний, виражений нотами персика.
Смак: насичений смак нектарину, молочного шоколаду та лікеру.
Тіло: середнє, шовковисте.
Післясмак: тривалий та стійкий з нотами апельсину та арахісової пасти.
Оцінка від FOUNDATION
BRAZIL SUL DE MINAS
Країна: Бразилія
Регіон: Sul de Minas
Різновид арабіки: Caturra, Bourbon
Висота зростання: 800-1100 м.н.р.м.
Спосіб обробки: натуральний
Бальна оцінка: 82,5 балів.
Аромат: насичений, з нотами нуги, горіхів макадамія та червоного яблука.
Смак: солодкий та насичений з нотами какао, меду та марципану.
Тіло: середнє, округле.
Післясмак: тривалий, стійкий, з нотами горіхової пасти та молочного шоколаду.
Оцінка від FOUNDATION
PERU DECAF
Країна: Перу
Регіон: Cajamarka
Різновид арабіки: Catimor, Typica, Pache
Висота зростання: 1500-1800 м.н.р.м.
Спосіб обробки: swis water
Бальна оцінка: 84 балів
Аромат: насичений, з нотами темного шоколаду та фініка.
Смак: насичений, з приємною вишневою кислотністю і пряністю кориці.
Тіло: нижче середнього, чайне.
Післясмак: тривалий та стійкий з нотами цитрусової цедри та сухофруктів.
Оцінка від FOUNDATION
RWANDA SAKE
Країна: Руанда
Регіон: Sake
Різновид арабіки: Kent, Bourbon
Висота зростання: 1500 - 1600 м.н.р.м.
Спосіб обробки: washed
Бальна оцінка: 84 балів
Аромат: насичений, з нотами ванілі, груші, жасмину.
Смак: яскравий, з нотами сливи, винограду та сухофруктів.
Тіло: середнє за щільністю, шовковисте.
Післясмак: тривалий, з нотами чорного чаю та жовтої вишні.
Оцінка від FOUNDATION
COLUMBIA DECAF
Країна: Колумбія
Регіон: Huila
Різновид арабіки: Excelso
Висота зростання: 1800 - 2000 м.н.р.м.
Спосіб обробки: Decaf MC
Бальна оцінка: 86 балів
Аромат: делікатний, з нотами акацієвого меду, випічки.
Смак: насичений, яскравий, з нотами зеленого яблука та апельсинового бісквіту.
Тіло: нижче за середнє, чайне.
Післясмак: тривалий, стійкий, з нотами волоського горіху та апельсинової цедри.
Оцінка від FOUNDATION
КОЛУМБІЯ LA LUISA KIWI
Країна: Колумбія
Регіон: Antioquia
Різновид арабіки: Red Caturra
Висота зростання: 1600 - 1800 м н.р.м.
Спосіб обробки: anaerobic with fruits 72hrs
Бальна оцінка: 91 балів
Аромат: яскравий, з нотами білих квітів, персика та лохини.
Смак: яскравий, насичений, з нотами винограду кишмиш, мармеладу та фруктового льоду.
Тіло: середнє шовковисте
Післясмак: тривалий, солодкий, з нотами білого вина та полуниці.
Оцінка від FOUNDATION
КОСТА РІКА GARCILASO
Країна: Коста Ріка
Регіон: Tres Rios
Різновид арабіки: H3
Висота зростання: 1330-1420 м.н.р.м
Спосіб обробки: red honey
Бальна оцінка: 86,5 балів
Аромат: делікатний, з нотами тростинного цукру, бергамоту та білих квітів.
Смак: насичений, з нотами молочного шоколаду, аличі та жовтої черешні.
Тіло: середнє шовковисте
Післясмак: тривалий, з нотами кеш'ю, гречаного меду та пісочного печива.
Оцінка від FOUNDATION
САЛЬВАДОР SAN AGUSTIN
Країна: Сальвадор
Регіон: Ahuachapan
Різновид арабіки: Bourbon, Pacas
Висота зростання: 1350 м.н.р.м
Спосіб обробки: anaerobic
Бальна оцінка: 86 балів
Аромат: яскравий, з нотами стиглої вишні та гроздики.
Смак: насичений, виражений нотами чорної смородини, стауту та іриски.
Тіло: середнє, округле.
Післясмак: : тривалий, насичений нотами каркаде та фундуку.
Оцінка від FOUNDATION
САЛЬВАДОР MARROQUIN
Країна: Сальвадор
Регіон: Apaneca-Ilamatepec
Різновид арабіки: Red Bourbon
Висота зростання: 1465 м.н.р.м
Спосіб обробки: natural
Бальна оцінка: 85,75 балів
Аромат: яскравий, з нотами лікеру та молочного шоколаду.
Смак: насичений, яскравий, виражений нотами лайму, вишні та спецій.
Тіло: середнє за щільністю, шовковисте.
Післясмак: : тривалий, насичений нотами гвоздики та чорної смородини.
Оцінка від FOUNDATION
ЕФІОПІЯ URAGA
Країна: Ефіопія
Регіон: Oromia
Різновид арабіки: Heirloom
Висота зростання: 2150 м.н.р.м
Спосіб обробки: washed
Бальна оцінка: 84,5 балів
Аромат: насичений, з яскравими нотами червоних ягід та амаретто.
Смак: насичений, з яскравими нотами суниці, арахісової пасти та груші.
Тіло: нижче за середнє, чайне.
Післясмак: : тривалий, стійкий, з нотами рожевого вина та арахісової пасти.
Оцінка від FOUNDATION
Кенія Thiriku
Країна: Кенія
Регіон: Nyeri County
Різновид арабіки: SL28, SL34, Batian
Висота зростання: 1880 - 2970 м.н.р.м
Спосіб обробки: washed
Бальна оцінка: 85 балів
Аромат: насичений, з нотами ванільного бісквіту та ягідного джему.
Смак: яскравий, насичений, з нотами білого вина, вишні та фундуку.
Тіло: середнє, шовковисте.
Післясмак: : тривалий, насичений, виражений нотами грейпфруту та молочного шоколаду.
Оцінка від FOUNDATION
Сальвадор San Agustin
Країна: Сальвадор
Регіон: Ahuachapan
Різновид арабіки: Bourbon, Pacas
Висота зростання: 1350 м.н.р.м
Спосіб обробки: anaerobic
Бальна оцінка: 86 балів
Аромат: яскравий, з нотами стиглої вишні та гроздики.
Смак: насичений, виражений нотами чорної смородини, стауту та іриски.
Тіло: середнє, округле.
Післясмак: : тривалий, насичений нотами каркаде та фундуку.
Оцінка від FOUNDATION
КОЛУМБІЯ CAUCA DECAF
Країна: Колумбія
Регіон: Huila
Різновид арабіки: Excelso
Висота зростання: 1800 - 2000 м.н.р.м.
Спосіб обробки: Decaf MC
Бальна оцінка: 86 балів
Аромат: делікатний, з нотами червоного чаю та апельсину.
Смак: насичений, з нотами чорносливу, меду та кунжуту.
Тіло: чайне, нижче середнього.
Післясмак: : тривалий, стійкий, насичений нотами цитрусової цедри та сухофруктів.
Оцінка від FOUNDATION
Ефіопія Hadeso
Країна: Ефіопія
Регіон: Oromia
Різновид арабіки: Heirloom
Висота зростання: 1850 - 2100 м.н.р.м
Спосіб обробки: washed
Бальна оцінка: 85,75 балів
Аромат: насичений, яскравий, з нотами червоного чаю та ягідного джему.
Смак: сбалансований, насичений, з нотами квітів, малинового чаю та лайму.
Тіло: шовковисте, середнє за щільністю.
Післясмак: : тривалий, делікатний, з нотами лісових ягід та гвоздики.
Оцінка від FOUNDATION
Сальвадор Las Llantas
Країна: Сальвадор
Регіон: Apaneca-Ilamatepec
Різновид арабіки: Sarchimor
Висота зростання: 1200 м.н.р.м
Спосіб обробки: anaerobic 72h
Бальна оцінка: 87,75 балів
Аромат: яскравий, квітковий, з нотами зеленого яблука.
Смак: насичений, яскравий, з нотами квітів, джину та яблучного сидру.
Тіло: середнє за щільністю, соковите.
Післясмак: : тривалий, насичений, з нотами мигдалю та фруктовою кислотністю.
Оцінка від FOUNDATION
Колумбія Thermal Shock
Країна: Колумбія
Регіон: Huila
Різновид арабіки: Tabi
Висота зростання: 1550 - 1750 м.н.р.м
Спосіб обробки: Thermal SHock
Бальна оцінка: 88 балів
Аромат: яскравий, з нотами тропічних фруктів та молочного шоколаду.
Смак: насичений, солодкий, з нотами морозива з манго, ківі та полуниці.
Тіло: середнє за щільністю, соковите.
Післясмак: : тривалий, з нотами червоних ягід та мускатного горіху.
Оцінка від FOUNDATION
Індонезія Sumatra
Країна: Індонезія
Регіон: Aceh Province
Різновид арабіки: Ateng, Gayo 1, Timtim
Висота зростання: 1500 - 1700 м.н.р.м
Спосіб обробки: Honey
Бальна оцінка: 88 балів
Аромат: яскравий, з нотами лікеру та ягідного морозива.
Смак: насичений, яскравий, з нотами аґрусу, тирамісу та жовтої вишні.
Тіло: нижче за середнє, чайне.
Післясмак: : тривалий, яскравий, з нотами какао та коньяку.
Оцінка від FOUNDATION
COLOMBIA EL REFUGIO
Країна: Колумбія
Регіон: Huila
Різновид арабіки: Castillo
Висота зростання: 1550 м.н.р.м
Спосіб обробки: натуральний
Бальна оцінка: 87 балів
Аромат: делікатний, фруктовий, з нотами яблучного пуншу та сухофруктів.
Смак: соковитий, з виразними нотами вишневого джему та фініку.
Тіло: середнє за щільністю, шовковисте.
Післясмак: делікатний, виражений нотами баскського чізкейку та суниці.
Оцінка від FOUNDATION
COLOMBIA CARBON
Країна: Колумбія
Регіон: Huila
Різновид арабіки: Caturra, Bourbon
Висота зростання: 1730 м.н.р.м.
Спосіб обробки: carbonic maceration
Бальна оцінка: 90 балів
Аромат: насичений, з нотами черешні, бейлісу.
Смак: яскравий, насичений, з нотами каркаде, вишневого соку та фруктового сорбету.
Тіло: середнє за щільністю, округле.
Післясмак: тривалий, яскравий, з нотами червоного вина і яблука.
Оцінка від FOUNDATION
ETHIOPIA GURBITU
Країна: Ефіопія
Регіон: Yirgacheffe
Різновид арабіки: Kurume, Dega, Wolisho
Висота зростання: 1995-2020 м.н.р.м.
Спосіб обробки: anaerobic 48h
Бальна оцінка: 87,5 балів
Аромат: насичений, з нотами квітів та полуничного джему.
Смак: яскравий, з нотами яблучного сидру, ялівцю та лимончелло.
Тіло: середнє за щільністю, шовковисте.
Післясмак: тривалий, з нотами полуниці та бейлісу.
Оцінка від FOUNDATION
COLOMBIA BLUEBERRY
Країна: Колумбія
Регіон: Huila
Різновид арабіки: Caturra, Bourbon
Висота зростання: 1730 м.н.р.м.
Спосіб обробки: anaerobic with fruits 150h
Бальна оцінка: 90 балів
Аромат: яскравий, з нотами абрикосу та темних ягід.
Смак: насичений, з нотами манго, жовтої вишні та лохини.
Тіло: середнє, шовковисте.
Післясмак: тривалий, насичений нотами лохини та пломбіру.
Оцінка від FOUNDATION
COLOMBIA COCONUT LEMONADE
Країна: Колумбія
Регіон: Huila
Різновид арабіки: Caturra Purple
Висота зростання: 1730 м.н.р.м.
Спосіб обробки: anaerobic with fruits 150h
Бальна оцінка: 90 балів
Аромат: насичений, з нотами тропічних фруктів та лайму.
Смак: яскравий, з нотами лічі, лемонграсу та піна колади.
Тіло: середнє за щільністю, шовковисте.
Післясмак: тривалий, насичений, з нотами кокосу та сицилійського апельсину.
Оцінка від FOUNDATION
COLOMBIA RED FRUITS
Країна: Колумбія
Регіон: Huila
Різновид арабіки: Caturra, Bourbon
Висота зростання: 1650 м.н.р.м.
Спосіб обробки: anaerobic with fruits 180h
Бальна оцінка: 90 балів
Аромат: насичений, з нотами ванілі та лісових ягід.
Смак: насичений, яскравий, з нотами червоної смородини, рожевого вина та ванільного бісквіту.
Тіло: середнє за щільністю, округле.
Післясмак: тривалий, з нотами маракуї та журавлини.
Оцінка від FOUNDATION
COLOMBIA MELON
Країна: Колумбія
Регіон: Huila
Різновид арабіки: Caturra, Bourbon
Висота зростання: 1730 м.н.р.м.
Спосіб обробки: anaerobic with fruits 150h
Бальна оцінка: 91 балів
Аромат: насичений, з нотами цитрусової цедри та полуниці.
Смак: яскравий, насичений, з нотами дині, кавуну та ананасу.
Тіло: середнє, округле.
Післясмак: тривалий, з нотами сицилійського апельсину та сушеного манго.
Оцінка від FOUNDATION
COLOMBIA YELLOW FRUITS
Країна: Колумбія
Регіон: Huila
Різновид арабіки: Caturra, Bourbon
Висота зростання: 1650 м.н.р.м.
Спосіб обробки: anaerobic with fruits 180h
Бальна оцінка: 90 балів
Аромат: яскравий, цитрусовий, з нотами манго.
Смак: насичений, з нотами фруктового морозива, бананового мілк-шейку та аличі.
Тіло: середнє за щільністю, шовковисте.
Післясмак: тривалий, насичений нотами тропічних фруктів та пломбіру.
Оцінка від FOUNDATION
HONDURAS SAN MARCOS
Країна: Гондурас
Регіон: Copan
Різновид арабіки: Caturra, Bourbon, Catuia
Висота зростання: 1500-1700 м.н.р.м.
Спосіб обробки: митий
Бальна оцінка: 83 балів
Дескриптори: молочний шоколад, ожина, слива.
Аромат: насичений, з нотами іриски та фундуку.
Смак: яскравий, з нотами молочного шоколаду, сливи та ожини.
Тіло: середнє за щільністю, округле.
Післясмак: тривалий, з нотами жовтого яблука та какао.
Оцінка від FOUNDATION