Сальвадор Santa Matilda

Foundation Coffee Roasters
240,00
грн.
Ступінь обсмажування: середній.

Країна: Сальвадор.

Регіон: Santa Ana.

Ферма: Santa Matilda.

Різновид арабіки: Катурра

Спосіб обробки: митий.

Висота зростання: 1200-1400 м.

Аромат: делікатний, з нотами смородини, фундуку, шоколаду.

Смак: соковитий, яскравий, виражений нотами стиглого мандарину, смородини, фруктової кісточки, приємна кислотність червоних ягід.

Тіло: середнє, шовковисте.

Післясмак: тривалий, з нотами сухофруктів та шоколаду.


Історія Сальвадора тісно пов'язана з кавою, який був привезений сюди в 1740 році. Кава став основою місцевої економіки і сформував культуру країни.

Кавові плантації розташовані на родючих вулканічних грунтах, а культивуванням займається близько 2300 виробників.

Процес виробництва кави є одним з найбільш традиційних в світі. Це обумовлено невеликими розмірами країни і щільністю населення, що дозволяє вирощування кави як звичайні садові дерева. Крім того, кава повністю культивується вручну, так як кава росте на схилах гір і вулканів.

У Сальвадорі вирощується тільки арабіка (приблизно 68% Бурбон, 29% Пакас і близько 3% гібридні види).

Маркування SHG (strictly high grow) означає, що кава виростає на висоті понад 1350 метрів над рівнем моря; а EP (European Preparation) означає, що зелені зерна сортуються вручну, щоб видалити будь-які дефекти і сторонні матеріали.

Ступінь обсмаження:: середній (еспресо)

Спосіб обробки:: митий

Склад арабіки:: 100% арабіка

Дивіться також
Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Ваш Email
Ваш номер телефона
Коментар
Промокод
Payment method

❗️Післяплатою відправляємо тільки каву у зерні. Якщо бажаєте замовити каву мелену під власний спосіб приготування - скористайтесь онлайн-оплатою.


*Якщо вашого поштомату немає в переліку поштоматів, то вкажить його в коментарі, дякуємо!


Графік работи виробництва: Пн - Пт 9:00 - 18:00; Сб - 10:00 - 17:00