El Salvador Santa Matilda

Foundation Coffee Roasters
225,00
грн.
Ступінь обсмажування: середній.

Країна: Сальвадор.

Регіон: Santa Ana.

Ферма: Santa Matilda.

Різновид арабіки: Катурра

Спосіб обробки: митий.

Висота зростання: 1200-1400 м.


Аромат: дуже м'який і квітковий; присутні ноти горіхів і терпкості фруктової кісточки.

Смак: насичений і яскравий; ноти весняних квітів, прянощів, апельсина, зеленого яблука і чорної смородини.

Тіло: середньої щільність, округле, злегка чайне.

Післясмак: тривалий час з приємною терпкістю, димними і шоколадними нотами.


Історія Сальвадора тісно пов'язана з кавою, який був привезений сюди в 1740 році. Кава став основою місцевої економіки і сформував культуру країни.

Кавові плантації розташовані на родючих вулканічних грунтах, а культивуванням займається близько 2300 виробників.

Процес виробництва кави є одним з найбільш традиційних в світі. Це обумовлено невеликими розмірами країни і щільністю населення, що дозволяє вирощування кави як звичайні садові дерева. Крім того, кава повністю культивується вручну, так як кава росте на схилах гір і вулканів.

У Сальвадорі вирощується тільки арабіка (приблизно 68% Бурбон, 29% Пакас і близько 3% гібридні види).

Маркування SHG (strictly high grow) означає, що кава виростає на висоті понад 1350 метрів над рівнем моря; а EP (European Preparation) означає, що зелені зерна сортуються вручну, щоб видалити будь-які дефекти і сторонні матеріали.
Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Ваш Email
Ваш номер телефона
Комментарий
Payment method
❗️Почтомати, на жаль, часто виявляються переповненими і про це ми можемо дізнатися лише у момент відправлення. За такими обставинами відправлення буде затримано, а ви сповіщені.

Графік работи виробництва: Пн - Пт 9:00 - 18:00; Сб - 10:00 - 17:00