Costa Rica SHB EP San Rafael

Foundation Coffee Roasters
188,00
грн.
Ступінь обсмажування: середній.

Країна: Коста - Ріка

Регіон: West Valley

Різновид арабіки: Caturra, Catuai

Спосіб обробки: митий

Висота зростання: 1200-1600 м.

Аромат: солодкий і медовий; яскраві ноти ванілі, меду, фундука та марципану.

Смак: соковитий, іскристий; виразні ноти червоної черешні, лайма, гренадіна і фруктової кісточки.

Тіло: щільність трохи нижче середнього; текстура дуже приємна, шовковиста і оксамитова.

Післясмак: тривалий і насичене, трохи терпкий; темний шоколад, какао, цедра цитрусових.


Виробництво кави в Коста-Ріці почалося на початку 19-го століття і на сьогоднішній день налічується більше 50 тис. Виробників кави. Близько 20% всього виробництва споживається всередині країни.

У Коста-Ріці законодавством заборонено вирощування робусти, оскільки клімат тут ідеально підходить для вирощування якісної арабіки.

Плантації розташовані на схилах вулканів, де грунту дуже багаті мінералами. Крім цього тривалого процесу дозрівання вишні сприяє альпійський клімат (достатньо холодні ночі).

Маркування SHB (Strictly Hard Bean) вказує, що кава вирощували на висоті вище 1350 метрів; а EP (European Preparation) означає, що зелені зерна сортуються вручну, щоб видалити будь-які дефектні і сторонні матеріали.

Латиноамериканці кажуть: «Хороший мексиканська кава - це бадьорить кава, а хороший коста-риканський кава - це пекуча кава!».
Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Ваш Email
Ваш номер телефона
Комментарий
Payment method
❗️Почтомати, на жаль, часто виявляються переповненими і про це ми можемо дізнатися лише у момент відправлення. За такими обставинами відправлення буде затримано, а ви сповіщені.

Графік работи виробництва: Пн - Пт 9:00 - 18:00; Сб - 10:00 - 17:00