• Головна
    →
  • Платформа
    →
  • Кавовий журнал
    →
  • FAQ
- У нас зерно свіжого обсмажування від компанії Foundation Coffee Roasters. Вона знаходиться в Одесі та займається виробництвом свіжообсмаженої кави найвищої якості!

- Ми варимо зерно свіжого обсмажування від компанії Foundation Coffee Roasters – це «назва зерна» (наприклад, купаж 100% арабіки з шести видів; купаж з арабіки та робусти з співвідношенням 80/20; моносорт 100% арабіка Колумбія Супремо)

*детальніше про свою каву шукай у розділі «Опис кави»
- Ми варимо купаж зі 100% арабіки із шести видів в основі якої Бразилія Сантос, Бразилія Жовтий Бурбон та Індія Плантейшн. Кава дуже збалансована з хорошою щільністю, високою солодкыстю і приємним післясмаком какао і чорного шоколаду.

- Ми варимо 100% арабіку моносорт Колумбія Супремо з лінійки Foundation. У смаку буде баланс приємної яблучної кислотності та фруктової солодощі з хорошою щільністю та тривалим шоколадним післясмаком.

- Ми варимо 100% арабіку моносорт Колумбія Піталіто з лінійки High Five. Це зерно класу спешіалті, що означає найвищу оцінку за смакові характеристики та повну відсутність дефектів. У смаку буде яскрава фруктова кислотність, середнє тіло та легкий тривалий післясмак з нотами цедри цитрусових та фруктової кісточки.

*детальніше про свою каву шукай у розділі «Опис кави»
- Так, ми можемо Вам зробити каву без кофеїну*

- Ми можемо запропонувати зробити будь-який напій на основі ристретто. Рістретто – це короткий еспресо, тобто напій готується коротше за часом. За цей час кофеїн ще не встигає виваритись, що знижує вміст кофеїну у Вашому напої до 0,001%.

*Наша компанія надає каву без кофеїну Бразилія Сантос у зерні або меленому вигляді; а також готові до вживання таблетки кави без кофеїну.
Під міцністю Ви маєте на увазі смак чи вміст кофеїну? Якщо Ви хочете отримати більше кофеїну – можете випити подвійне еспресо. Якщо Ви говорите про смак – ми варимо «навзання зерна», який матиме оптимальну міцність і приємний баланс смаків.

*детальніше про свою каву шукай у розділі «Опис кави»
Так, ми можемо зробити лунго. Це напій, який готується довше за часом, гірший, але не містить більше кофеїну.
Кава росте в певних кліматичних умовах, які й формують її майбутній смак. У процесі обсмажування вони розкриваються без добавок та ароматизаторів.
Так, ми готуємо свіжообсмажену каву. Однак, після обсмажування зерну необхідно відлежати мінімум близько 7-10 днів, щоб насититися всіма мікроелементами та досягти максимально яскравого смаку. Саме тому ми варимо у себе зерно через 7-10 днів після обсмажування.
Ми варимо зерно, обсмажене одеською компанією Foundation Coffee Roasters. А італійська обсмажування – це темний ступінь обсмажування кави.
"Foundation" - це назва компанії виробника. Більш детально про саму компанію та історію формування назви можна знайти на сайті компанії – foundation.ua
Так, ми можемо подати Вам до амерікано окремо воду для того, щоб Ви самостійно змогли додати необхідну кількість. Оптимальна кількість води для американо – близько 80-90 мл. рідини.
Фільтр-кава – це один із способів приготування кави. Напій готується так - зерно змалюється майже вдвічі більше, ніж під еспрессо, засипається в паперовий фільтр, заливається водою і відфільтровується. Його можна вважати максимально правильним способом приготування чорної кави.
Фільтр-каву пропонують як альтернативу американо для розширення Ваших смакових відчуттів та досвіду. Його можна вважати таким же легким, як і еспресо, розбавлений окропом, але з яскравішими смаковими характеристиками.
Ви можете придбати будь-яку позицію, що Вам сподобалася в кав'ярні Foundation Coffee Roasters за адресою Жуковського, 19. А також замовити на сайті компанії Foundation Coffee Roasters – foundation.ua або в нашому додатку «Foundation Coffee Roasters».
Кавове дерево як культура росте у двох широтах – це тропіки та субтропіки. Інші країни займаються обсмажуванням кави. Таким чином, кава з Італії – це країна обсмажування. Наша кава обсмажена в Одесі компанією Foundation Coffee Roasters. Ми зазначаємо плантацію на кожному лоті нашої кави.
Ми готуємо обсмажену каву як результат термічної обробки зеленої сировини. Зелена кава є сировиною, не готовою до вживання і містить у собі велику кількість бактерій. Так що зеленакава не є більш корисною і не може бути вжита у вигляді напою.
Науково не доведено, що темне обсмаження шкідливе для здоров'я, однак у процесі темного обсмажування утворюється велика кількість олій та згорілих речовин, які разом із напоєм потрапляють до нас в організм.