Детальніше про наші суміші та моносорта кави
GREEN
Склад: Guatemala Huehuetenango, Salvador Santa Matilda, Nicaragua Jinotega.
Ступінь обсмажування: середній.
Опис профилю смаку

Аромат: яскравий квітковий аромат, із нотами зеленого яблука, родзинок.
Смак: солодкий, виражений нотами чорносливу, білого винограду, грейпфрута та з яскравою фруктовою кислотністю.
Тіло: середнє по щільності, округле.
Післясмак: тривалий, з нотами родзинок, темної карамелі та чорної смородини.

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕССО З ЛИСТІВ ЧЕМПІОНАТУ БАРИСТА

РЕКОМЕНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 94
Закладка: 17 гр.
Час екстракції: 5-25 сек.
*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажки та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений під стандартну одну бойлерну кавоварку та гриндер класу Fiorenzato F64E
YELLOW
Склад: . India Plantation AA, Salvador Santa Matilda.
Ступінь обсмажування: середній.
Опис профилю смаку

Аромат: делікатний аромат, солодкий, виражений нотами молочного шоколаду, іриски та марципану.
Смак: яскравий, соковитий, виражений нотами жовтого яблука, кориці, насолода випічки, темного шоколаду, дуже збалансований.
Тіло: середня щільність, шовковисте.
Післясмак: терпкий, тривалий, з нотами смаженого волоського горіха, карамелі.

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕССО З ЛИСТІВ ЧЕМПІОНАТУ БАРИСТА*

РЕКОМЕНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 95
Закладка: 17,5 гр
Час екстракції: 5-25 сек.

*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажки та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений під стандартну одну бойлерну кавоварку (Rancilio etc) і гриндер класу Fiorenzato F64E
NERO APRIL
Склад: Brasil Yellow Bourbon, Brasil Santos, India Plantation AA, Peru, Ethiopia Sidamo, Tanzania Lungi Estate
Ступінь обсмажування: середньо-темний.
Опис профілю смаку

Аромат: насичений; солодкий аромат випічки, з нотами фундуку та іриски.
Смак: дуже солодкий, з нотами червоного винограду, чорносливу та ванілі, фруктова кислотність; добре збалансований.
Тіло: щільність середня, округле, тягуче.
Післясмак: тривалий солодкий післясмак, з нотами какао та темної карамелі

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕССО ПО ЛИСТАМ ЧЕМПОНАТУ БАРИСТА*

РЕКОМЕНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 95
Закладка: 17,5 гр
Час екстракції: 6-26 сек.

*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажки та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений за стандартною однобойлерною кавоваркою та гриндером класу Fiorenzato F64E
FIRST
Склад: Columbia Supremo, India Plantation AA.
Ступінь обсмажування: середній.
Опис профілю смаку

Аромат: насичений, з нотами темної карамелі, чорного хліба, сухофруктів
Смак: солодкий, виражений нотами сухофруктів, чорного шоколаду та іриски, добре збалансований.
Тіло: щільне, округле.
Післясмак: тривалий, терпкий, трохи димний, з нотами чорносливу, з приємною гіркотою.

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕССО ПО ЛИСТАМ ЧЕМПІОНАТУ БАРИСТА*


РЕКОМЕНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 93
Закладка: 17,5 гр
Час екстракції: 5-24 сек.

*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажки та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений за стандартною однобойлерною кавоваркою та гриндером класу Fiorenzato F64E
EXTRA
Склад: Brasil Santos, Nicaragua Jinotega, Columbia Supremo.
Ступінь обсмажування: середній.
Опис профілю смаку

Аромат: солодкий, з нотами запеченої груші, молочного шоколаду, ванілі
Смак: яскравий, із вираженими нотами журавлини, аличі, кислотністю зеленого яблука, гарний баланс.
Тіло: шовковисте, округле
Післясмак: тривалий, цитрусовий, але при цьому дуже солодкий, з нотами вівсяного печива, молочного шоколаду

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕССО ПО ЛИСТАМ ЧЕМПІОНАТУ БАРИСТА*

РЕКОМЕНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 93
Закладка: 17 гр
Час екстракції: 5-25 сек.

*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажки та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений за стандартною однобойлерною кавоваркою та гриндером класу Fiorenzato F64E
WINTER
Склад: Guatemala SHB EP Huehuetenango, El Salvador Santa Matilda.
Ступінь обсмажування: середньо-темний.
Опис профілю смаку

Аромат: насичений солодкий з нотами смаженого мигдалю, молочного шоколаду та родзинок.
Смак: соковитий та солодкий, із вираженими нотами темної сливи, карамелі, хурми; яскрава кислотність зеленого яблука.
Тіло: округле, шовковисте.
Післясмак: тривалий, солодкий з нотами чорного шоколаду та фундуку, терпкість грейпфрута

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕССО ЗА ЛИСТАМИ ЧЕМПІОНАТУ БАРИСТА*

РЕКОМЕНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 95
Закладка: 18 гр
Час екстракції: 7-26 сек
*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажки та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений під стандартну одну бойлерну кавоварку та гриндер класу Fiorenzato F64E
SUMMER
Склад: Brasil Yellow Bourbon, Brasil Santos, India Plantation AA, Peru, Ethiopia Sidamo, Tanzania Lungi Estate, India Cherry.
Ступінь обсмажування: середньо-темний.
Опис профілю смаку

Аромат: солодкий аромат, з нотами карамелі, груші, кориці та цедри грейпфрута.
Смак: солодкий, виражений нотами марципану, нектарину, печеного яблука, терпкість кісточкових фруктів; досить виражена кислотність сицилійського апельсину.
Тіло: шовковисте, округле.
Післясмак: тривалий і насичений, ноти топленого шоколаду, карамелі.

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕСО ПО ЛИСТАМ ЧЕМПІОНАТУ БАРИСТА*

РЕКОМЕНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 95
Закладка: 17,5 гр
Час екстракції: 6-25 сек.
*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажки та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений за стандартною однобойлерною кавоваркою та гриндером класу Fiorenzato F64E
SCORZA
Склад: Brasil Santos, India Plantation AA, India Cherry, Ethiopia Sidamo, Tanzania Lungi Estate, Guatemala Huehuetenango.
Ступінь обсмажування: середній.
Опис профілю смаку

Аромат: теплий, тонкий аромат, з нотами карамелі, булочки з корицею, сухофруктів.
Смак: солодкий, гарний баланс, виражений нотами червоного винограду, жасмину та мускатного горіха, приємна гіркота темної карамелі.
Тіло: оксамитове, шовковисте.
Післясмак: тривалий, солодкий, з нотами зеленого чаю, спецій та карамелі.

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕССО ПО ЛИСТАМ ЧЕМПІОНАТУ БАРИСТА*


РЕКОМЕНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 94
Закладка: 18 гр
Час екстракції: 6-25 сек.
*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажки та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений за стандартною однобойлерною кавоваркою та гриндером класу Fiorenzato F64E
SPRING
Склад: Brasil Santos, India Cherry.
Ступінь обсмажування: середньо-темний.

Опис профілю смаку

Аромат: насичений теплий аромат, з нотами запеченої сливи, кардамону та фундуку
Смак: збалансований, виражений нотами випічки, сливи та фініка, наприкінці йде у приємну гіркоту темного шоколаду та горіхів.
Тіло: вище середнього, огортаюче.
Післясмак: тривалий, злегка димний, з нотами смаженого волоського горіха, какао.

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕССО ПО ЛИСТАМ ЧЕМПІОНАТУ БАРИСТА*

РЕКОМЕНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 95
Закладка: 17,5 гр
Час екстракції: 5-24 сек.

*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажування та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений за стандартною однобойлерною кавоваркою та гриндером класу Fiorenzato F64E
BRAZIL FAZENDA RAINHA YELLOW BOURBON
Ступінь обсмажки: середній.
Спосіб обробки: натуральний.
Опис профілю смаку
Аромат: солодкий аромат шарлотки, солодкого фініка та мигдалю.
Смак: насичений, виражений нотами смаженого волоського горіха, чорносливу та терпкість чорного шоколаду.
Тіло: округле, середня щільність.
Післясмак: тривалий, досить терпкий, з нотами мускату та какао.

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕССО ПО ЛИСТАМ ЧЕМПІОНАТУ БАРИСТА*

РЕКОМЕНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 93
Закладка: 17 гр
Час екстракції: 5-24 сек.
*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажки та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений за стандартною однобойлерною кавоваркою та гриндером класу Fiorenzato F64E

BRAZIL SANTOS

Ступінь обсмажки: середній.
Спосіб обробки: натуральний.

Опис профілю смаку

Аромат: насичений, з нотами смаженого арахісу, стиглої сливи та карамелі
Смак: яскравий, добре збалансований, виражений нотами чорносливу, волоського горіха та стиглого апельсина; гіркота темного шоколаду.
Тіло: середнє, ближче до чайного.
Післясмак: тривалий, з нотами чорного шоколаду, какао та фундука

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕССО ПО ЛИСТАМ ЧЕМПІОНАТУ БАРИСТА*

РЕКОМЕНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 93
Закладка: 17 гр
Час екстракції: 5-24 сек.

*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажки та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений за стандартною однобойлерною кавоваркою та гриндером класу Fiorenzato F64E
GUATEMALA SHB EP HUEHUETENANGO
Ступінь обсмажки: середній.
Спосіб обробки: митий.
Опис профілю смаку

Аромат: насичений, ноти зеленої груші, журавлини
Смак: яскравий, із виразними нотами солодкого нектарину, смородини, білого шоколаду.
Тіло: середнє, оксамитове.
Післясмак: тривалий, з нотами смаженого мигдалю, цедри апельсина.

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕССО ПО ЛИСТАМ ЧЕМПІОНАТУ БАРИСТА*

РЕКОМЕНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 93
Закладка: 17,5 гр
Час екстракції: 5-24 сек.

*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажки та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений за стандартною однобойлерною кавоваркою та гриндером класу Fiorenzato F64E
COLOMBIA SUPREMO MEDEELLIN
Ступінь обсмажування: середній.
Спосіб обробки: митий.
Опис профілю смаку

Аромат: квітковий, солодкий, з нотами карамелі, нуги та іриски.
Смак: солодкий, соковитий, виражений нотами стиглого лайма, арахісу та зеленого яблука; яскрава цитрусова кислотність.
Тіло: середня щільність, чайне.
Післясмак: тривалий яскравий, з нотами мигдалю, молочного шоколаду та цедри цитрусових.

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕССО ПО ЛИСТАМ ЧЕМПІОНАТУ БАРИСТА*


РЕКОМЕНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 93
Закладка: 17,5
Час екстракції: 5-25 сек.

*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажки та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений за стандартною однобойлерною кавоваркою та гриндером класу Fiorenzato F64E
COSTA RICA SHB EP SAN RAFAEL
Ступінь обсмажування: середній.
Спосіб обробки: митий

Опис профілю смаку
Аромат: насичений, з нотами горіхового праліне, какао та кураги.
Смак: солодкий, соковитий, виражений нотами журавлини, солодких фруктів та черешні; невелика терпкість та кислотність грейпфрута.
Тіло: середнє, що огортає.
Післясмак: стійкий, з нотами смажених горіхів, молочного шоколаду.

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕССО ПО ЛИСТАМ ЧЕМПІОНАТУ БАРИСТА*


РЕКОМЕНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 93
Закладка: 17 гр
Час екстракції: 5-25 сек.
*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажки та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений за стандартною однобойлерною кавоваркою та гриндером класу Fiorenzato F64E
EL SALVADOR SANTA MATILDA
Ступінь обсмажування: середній.
Спосіб обробки: митий

Опис профілю смаку

Аромат: делікатний, з нотами смородини, фундуку, шоколаду.
Смак: соковитий, яскравий, виражений нотами стиглого мандарину, смородини, фруктової кісточки, приємна кислотність червоних ягід.
Тіло: середнє, шовковисте.
Післясмак: тривалий, з нотами сухофруктів та шоколаду.

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕССО ПО ЛИСТАМ ЧЕМПІОНАТУ БАРИСТА*

РЕКОМЕНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 93
Закладка: 17 гр
Час екстракції: 6-24 сек.

*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажки та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений за стандартною однобойлерною кавоваркою та гриндером класу Fiorenzato F64E
INDIA PLANTATION AA
Ступінь обсмажування: середній.
Спосіб обробки: митий.
Опис профілю смаку

Аромат: насичений із пряними нотами, мускатний горіх, сухофрукти.
Смак: насичений з домінуючою гіркотою, виражений нотами кедрового горіха, какао та вишневого лікеру.
Тіло: щільне, шовковисте.
Післясмак: тривалий, стійкий, з нотами смажених горіхів та темної карамелі.

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕССО ПО ЛИСТАМ ЧЕМПІОНАТУ БАРИСТА*


РЕКОМЕНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 93
Закладка: 17 гр
Час екстракції: 6-26 сек.

*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажки та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений за стандартною однобойлерною кавоваркою та гриндером класу Fiorenzato F64E
ETHIOPIA SIDAMO GR.2
Ступінь обсмажування: середній.
Спосіб обробки: митий.
Опис профілю смаку

Аромат: делікатний, але солодкий, з нотами жасмину та зеленого чаю.
Смак: соковитий, солодкий, з нотами стиглого апельсина, коли та стиглої груші, терпкість зеленого чаю.
Тіло: чайне, бархатисте.
Післясмак: тривалий, терпкуватий, ноти цедри грейпфрута.

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕССО ПО ЛИСТАМ ЧЕМПІОНАТУ БАРИСТА*

РЕКОМЕНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 93
Закладка: 18 гр
Час екстракції: 5-25 сек.

*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажки та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений за стандартною однобойлерною кавоваркою та гриндером класу Fiorenzato F64E

ETHIOPIA YIRGACHEFFE GR.2

Ступінь обсмажування: середній.
Спосіб обробки: митий.

Опис профілю смаку
Аромат: квітковий, солодкий, виражений нотами малинового варення, журавлини та марципану.
Смак: яскравий, з виразними нотами чорного чаю, стиглого лайма та солодощі молочного шоколаду.
Тіло: середнє, чайне, шовковисте.
Післясмак: тривалий, виражений нотами жасмину та трояндового варення.

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕССО ПО ЛИСТАМ ЧЕМПІОНАТУ БАРИСТА*


РЕКОМЕНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 93
Закладка: 18 гр
Час екстракції: 6-24 сек.

*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажки та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений за стандартною однобойлерною кавоваркою та гриндером класу Fiorenzato F64E
DECAF
Ступінь обсмажування: середній.
Спосіб обробки: митий.
Опис профілю смаку

Аромат: ненасичений з нотами сухофруктів, смаженого арахісу, молочного шоколаду.
Смак: цитрусова кислотність, з нотами волоського горіха, чорного шоколаду, печеного яблука.
Тіло: чайне, щільність нижче середнього.
Післясмак: тривалий терпкий, палена карамель, темний шоколад.

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕССО ПО ЛИСТАМ ЧМЕПІОНАТУ БАРИСТА*

РЕКОМНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 93
Закладка: 18 гр
Час екстракції: 4-22 сек.

*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажки та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений за стандартною однобойлерною кавоваркою та гриндером класу Fiorenzato F64E

HONDURAS COPAN FINCA MONTECRISTO 

Ступінь обсмажування: середній.
Спосіб обробки: митий.
Опис профілю смаку

Аромат: солодкий, трохи димний, з нотами молочного шоколаду, топленого молока.
Смак: збалансований, виражений нотами сушеної малини, інжиру та делікатна кислотність зеленого яблука.
Тіло: середнє, округле.
Післясмак: тривалий, ноти темної карамелі, какао.

ОЦІНКА СМАКУ ЕСПРЕССО ПО ЛИСТАМ ЧЕМПІОНАТУ БАРИСТА*

РЕКОМЕНДОВАНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ**
Температура: 93
Закладка: 17,5
Час екстракції: 6-24 сек.

*для опису використовується особиста думка співробітників обсмажки та тренерського відділу компанії;)
*рецепт виведений за стандартною однобойлерною кавоваркою та гриндером класу Fiorenzato F64E
Детальніше про нашу Specialty каву від High Five
ETHIOPIA GR. 1 GUJI TERO FARM

Таке враження, ніби п’єш квітковий чай з персиковим джемом!


Різновид арабіки: місцеві різновиди.
Висота зростання: 1808-2128м.
Спосіб обробки: митий.
Бальна оцінка: 86,75 балів.

Аромат: солодкий насиченний аромат, виражений нотами сливи, акації та фундука.
Смак: насиченний, яскравий, виражений нотами аґрусу, персика; також присутня яскрава кислотність малии.
Тіло: середнє, чайне та округле.
Післясмак: довготривалий, приємний післясмак, виражений нотами какао, темної сливи та волоського горіху. .

Оцінка від FOUNDATION*
Аромат - 8,0
Букет - 7,8
Післясмак - 8,0
Кислотність - 8,0
Тіло - 8,0
Баланс - 7,75
Солодкість - 8,25
Загальне враження - 8,00
Бальна оцінка - 85,00

*відповідно до листів каппінгу SCA
COLUMBIA SAN SEBASTIAN

Яскравий та іскристий смак!


Різновид арабіки: Катурра, Кастільо.
Висота зростання: 1700-2000 м.
Спосіб обробки: митий.
Бальна оцінка: 85 балів.

Аромат: свіжий та насиченний аромат, виражений нотами стиглої дині, фундука та молочного шоколаду.
Смак: яскравий, солодкий, виражений нотами аґрусу, стиглої сливи; кислотність червоного яблука та чорної смородини .
Тіло: середньої щільності, округле.
Післясмак: довготривале, достатньо солодке, виражене нотами мигдалю та ізюму.

Оцінка від FOUNDATION*
Аромат - 8,25
Букет - 7,9
Післясмак - 7,8
Кислотність - 8
Тіло - 8,25
Баланс - 8
Загальне враження - 7,5
Загальна оцінка - 86,5

*відповідно до листів каппінгу SCA
KENYA AB THIRIRIKA GITHEMBE

Ягідний компот – краще не скажеш!


Різновид арабіки: SL28 & SL34, батіан.
Висота зростання: 1600-1800 м.
Спосіб обробки: митий.
Бальна оцінка: 87 балів.

Аромат: фруктовий; з нотами красної солодкої черешні, чорної смородини та красної сливи.
Смак: дуже
фруктовий та ягідний; кислотність високо підкреслює солодкість; з нотами полуниці, жовтої сливи, калини та граната.
Тіло: округле та середнє за щільністю.
Післясмак: солодкість грейпфрута і смородини з приємною терпкістю журавлини.

Оцінка від FOUNDATION*
Аромат - 8,0
Букет - 8,0
Післясмак - 8,0
Кислотність - 8,25
Тіло - 8,25
Баланс - 8,0
Загальне враження - 8,25
Бальна оцінка - 86,75

*відповідно до листів каппінгу SCA
SALVADOR LAS DELICIAS LOT #207

Соковитий та солодкий, усі фрукти в одній чашці!


Різновид арабики: Типіка
Висота проростання: 1800 м.
Спосіб обробки: Натуральний.
Бальна оцінка: 86 балів.

Аромат: солодкий, насичений із нотами чорної смородини, молочного шоколаду, марципану
Смак: соковитий та яскравий, з вираженими нотами стиглої груші, журавлини, кислотність червоного яблука; відмінний баланс кислотності та солодощі
Тіло: середнє, округле.
Післясмак: тривалий і стійкий, з нотами молочного шоколаду, цедри апельсина.
Оценка от FOUNDATION*
Аромат - 7,8
Букет - 8,0
Послевкусие - 8,4
Кислотность - 8,1
Тело - 7,8
Баланс - 8,2
Общее впечатление - 8,05
Бальна оцінка - 86,35

*согласно каппинговым листам оценки SCA
BRAZIL CAPADOCIA #1 BY AUGUSTO BORAES FERREIRA

Якщо хочеш солодкість, баланс та округлість в чашці фільтру – тобі до неї!


Різновид арабіки: Катуаі, Мундо Ново.
Висота зростання: 1300 м.
Спосіб обробки: натуральний.
Бальна оцінка: 86,5 балів.

Аромат: дуже солодкий та щільний з виразними нотами нуги, карамелі та темної солодкої сливи.
Смак: солодкий, насичений та збалансований, з виразними нотами червоної сливи, фундука та стиглого червоного яблука.
Тіло: середньої щільності, але округле та оксамитове.
Післясмак: тривалий та м'який з цитрусовими нотами, терпкістю та солодкістю макадамії.

Оцінка від FOUNDATION*
Аромат - 7,25
Букет - 7,5
Післясмак - 7,5
Кислотність - 7,5
Тіло - 7,75
Баланс - 8,0
Загальне враження - 7,5
Бальна оцінка - 83,0

*відповідно до листів каппінгу SCA
COLOMBIA RACAFE ANTIOQUIA

Вважай цю Колумбію просто найкращою під молоко!


Різновид арабіки: Caturra, Castillo, Typica.
Висота зростання: 1200-1900 м.
Спосіб обробки: митий.
Бальна оцінка: 83,5 балів.

Аромат: яскравий та солодкий, з виразними нотами акації, в'яленого банана та білого шоколаду.
Смак: соковитий, яскравий, виражений нотами стиглого темного винограду, сливи та кислотністю червоного яблука.
Тіло: середньої густини, округле, шовковисте.
Післясмак: тривалий та насичений, з нотами сицилійського апельсина та стиглої сливи.

Оцінка від FOUNDATION*
Аромат - 8,0
Букет - 8,0
Післясмак - 7,5
Кислотність - 7,75
Тіло - 8,0
Баланс - 7,75
Загальне враження - 8,0
Бальна оцінка - 85,0
*відповідно до листів каппінгу SCA
BRAZIL FAZENDA ECOAGRICOLA

Найбільш солодка кава в твоєму житті, точно Вам кажемо!


Різновид арабіки: Yellow Catuai.
Висота зростання: 1100 м.
Спосіб обробки: натуральний.
Бальна оцінка: 83,5 балів.

Аромат: солодкий та фруктовий з виразними нотами солодкого мигдалю, апельсинового джему та яблучного конфітюру.
Смак: дуже солодкий та насичений з м'якою, но яскравою кислотністю та мінімальною гіркотою; яскраві ноти стиглого жовтого яблука, апельсину та легкі ноти ромового кексу; солодкість вище середнього.
Тіло: середнє, шовковисте.
Післясмак: тривалий та стійкий з нотами жовтої сливи та черешні, а також солодкі ноти випічки.

Оцінка від FOUNDATION*
Аромат - 8,0
Букет - 7,75
Післясмак - 7,75
Кислотність - 7,5
Тіло - 8,0
Баланс - 7,75
Загальне враження - 8,0
Бальна оцінка - 84,75

*відповідно до листів каппінгу SCA
COSTA RICA OLYMPIA SHB EP

Найсоковитіший еспресо, гарантуємо!


Різновид арабики: Caturra, Catuai.
Висота зростання: 1400-1700м.
Спосіб обробки: митий.
Бальна оцінка: 84,5 балів.

Аромат: насичений теплий, з виразними нотами молочного шоколаду, тропічних фруктів та нуги.
Смак: яскравий та соковитий, виражений нотами лайма, жовтого яблука, червоних ягід, має яскраву виноградну кислотність; солодкість вище середнього.
Тіло: середнє, округле.
Післясмак: тривалий, м'який, виражений нотами смаженого мигдалю, томленої вишні, чорного чаю.
Оцінка від FOUNDATION*
Аромат - 7,9
Букет - 7,5
Післясмак - 7,75
Кислотність - 7,8
Тіло - 7,95
Баланс - 8,05
Загальне враження - 7,9
Бальна оцінка - 84,95

*відповідно до листів каппінгу SCA
SALVADOR SANTA RITA LOT#79

Фруктова насолода та ягідна кислотність, що може бути краще?


Різновид арабіки: Типіка, Бурбон.
Висота зростання: 1200 м.
Спосіб обробки: Натуральний, анаеробна ферментація 72 години.
Бальна оцінка: 85,7 балів.

Аромат: насичений аромат із нотами смаженого мигдалю, топленого молока, солодкої карамелі.
Смак: соковитий солодкий смак, що виражений нотами стиглого абрикосу, іриски; делікатна кислотність чорної смородини
Тіло: середнє, шовковисте.
Післясмак: тривалий і стійкий, з нотами солодкого персика, мигдалю та вівсяного печива.
Оценка от FOUNDATION*
Аромат - 7,9
Букет - 7,5
Післясмак - 7,9
Кислотність - 7,9
Тіло - 7,9
Баланс - 7,75
Загальне враження - 7,6
Бальна оцінка - 84,95

*відповідно до листів каппінгу SCA