Якщо Ви давно планували дізнатись все про каву, навчитись готувати ії як професіонал, працювати бариста або мати власну кав’ярню – ми тобі допоможемо!
Тривалість: 16 робочих годин Вартість: 8000 грн. Кількість учасників: група з чотирьох чоловік* Формат: оффлайн практичні заняття; відео та електронні ресурси залишаються з Вами; всі матеріла надаються*
*якщо хочеш курс індивідуально або в онлайн форматі – залишай заявку;
ЗАЙНЯТИ МІСЦЕ
Чому саме Foundation?
Працюємо на ринку з 2015 року, а власники працюють у сфері кави вже понад 10 років
Маємо два виробництва, мережу кав'ярень в Одесі та внутрішню налагоджену систему контролю стандартів з ХАССП
Маємо понад 500 клієнтів у сфері Horeca по всій країні та у ближньому зарубіжжі, і близько 70 співробітників у 2022 році
Всі процеси побудовані на стандартах, цінностях, кращому обладнанні та сировині, а також повному супроводі партнерів у технічній підтримці та навчанні
Обсмажуємо близько 20 тонн кави на місяць
Вважаємо себе гуру в кавовій сфері, бо так і є!
Ксенія Лопатко
Керівник тренерського відділу
Курс проводить наш керівник тренерського відділу, людина, яка відповідає за навчання кожного співробітника та партнера FOUNDATION – Ксенія Лопатко!
Досвід роботи у сфері кави протягом 6 років
Учасниця та фіналіст чемпіонатів України за такими напрямками: Ukrainian Brewers Cup 2018/2019, Ukrainian Aeropress Chamoionship, Ukrainian Cup Tasting Championship, Ukrainian Cold Brew Championship
Учасник міжнародного змагання серед бариста The Barista League
Навчила понад 3000 баристів та провела понад 1500 різноманітних тренінгів та майстер-класів у сфері кави
Була на фермах у країнах Гондурас, Сальвадор та Нікарагуа та особисто бачила всі процеси збирання та обробки врожаю, а також вибирала лоти для асортименту;)
Кому рекомендуємо пройти Курс?
Майбутнім бариста без досвіду
Бариста с досвідом для систематизації знань та підняття рівня кваліфікації
Майбутнім та існуючим власникам кав’ярень
Кожному кавоману
Програма курсу:
Курс складається з 16 робочих годин, які розподілені наступним чином: 4 години теорії, 8 годин практики з еспресо та 4 години практики по роботі з молоком. Основні теми курсу:
Вивчення кавового дерева як складової рослинного світу. Будова кавової ягоди.
Вивчення особливостей і специфіки культивації кавового дерева.
Формування розуміння чіткого відмінності двох основних видів кавового дерева: арабіки та робусти.
Вивчення факторів, що впливають на вирощування кавового дерева і майбутній смак напою.
Освоєння основних способів і етапів збору і обробки врожаю кавового дерева.
Формування вміння правильно «читати» і розуміти маркування кави. Особливості транспортування і зберігання зеленої кави.
Вивчення основних дефектів зеленого зерна. Класифікація якості зерна відповідно до SCA.
Обсмажування кави. Основні типи і особливості проведення та вивчення різноманітних видів дегустацій кави.
Опис основних характеристик кави.
Обсмажування кави. Основні типи і особливості проведення та вивчення різноманітних видів дегустацій кави.
Освоєння практичних навичок приготування і настройки еспресо, опису та оцінки кавових напоїв.
Освоєння практичних навичок роботи з молоком і приготування молочних напоїв.
Як проходить Курс?
Після того, як Ви залишите заявку – тренер зв’яжеться з Вами для визначення дат проведення курсу.
Зазвичай ми проводимо два заняття по 8 годин або 4 заняття по 4 години в залежності від навичок та знань.
Група для навчання формується вид двох до чотирьох людей для максимального комфорту
Всі навчальні матеріалу курсу надаються та залишаються з Вами після закінчення
Графік проведення занять визначається індивідуально для кожної групи
При необхідності є можливість проводити індивідуальні заняття – тренер розповість більш детально про такий формат за запитом