Курс Alternative Brewing

Якщо Ви давно планували дізнатись все про альтернативну каву, навчитись готувати ії як професіонал, працюєте бариста або готуєте фільтр вдома – ми тобі допоможемо!

Тривалість: 8 робочих годин
Вартість: 3500 грн.
Кількість учасників: група з чотирьох чоловік*
Формат: оффлайн практичні заняття; відео та електронні ресурси залишаються з Вами; всі матеріла надаються*

*якщо хочеш курс індивідуально або в онлайн форматі – залишай заявку;

Чому саме Foundation?

  • Працюємо на ринку з 2015 року, а власники працюють у сфері кави вже понад 10 років
  • Маємо два виробництва, мережу кав'ярень в Одесі та внутрішню налагоджену систему контролю стандартів з ХАССП
  • Маємо понад 500 клієнтів у сфері Horeca по всій країні та у ближньому зарубіжжі, і близько 70 співробітників у 2022 році
  • Всі процеси побудовані на стандартах, цінностях, кращому обладнанні та сировині, а також повному супроводі партнерів у технічній підтримці та навчанні
  • Обсмажуємо близько 20 тонн кави на місяць
  • Вважаємо себе гуру в кавовій сфері, бо так і є!
Ксенія Лопатко
Керівник тренерського відділу
Курс проводить наш керівник тренерського відділу, людина, яка відповідає за навчання кожного співробітника та партнера FOUNDATION – Ксенія Лопатко!

  • Досвід роботи у сфері кави протягом 6 років
  • Учасниця та фіналіст чемпіонатів України за такими напрямками: Ukrainian Brewers Cup 2018/2019, Ukrainian Aeropress Chamoionship, Ukrainian Cup Tasting Championship, Ukrainian Cold Brew Championship
  • Учасник міжнародного змагання серед бариста The Barista League
  • Срібна призерка Ukrainian Aeropress Chamoionship 2018 / Ukrainian Cold Brew Championship 2018
  • Навчила понад 3000 баристів та провела понад 1500 різноманітних тренінгів та майстер-класів у сфері кави
  • Була на фермах у країнах Гондурас, Сальвадор та Нікарагуа та особисто бачила всі процеси збирання та обробки врожаю, а також вибирала лоти для асортименту;)

Кому рекомендуємо пройти Курс?

  • Майбутнім бариста без досвіду
  • Бариста с досвідом для систематизації знань та підняття рівня кваліфікації
  • Майбутнім та існуючим власникам кав’ярень
  • Кожному кавоману

Програма курсу:

Курс складається з 8 робочих годин, які розподілені наступним чином: 2 години теорії, 6 годин практики з альтернативним девайсом
  • Вивчити теоретичні основи генетики, особливостей культивації, обробки та обсмажування кави, необхідні для розуміння та правильної оцінки альтернативних методів заварювання кави.
  • Вивчити основні методи альтернативного заварювання кави, їх різницю та вплив кожного на смак (V60, Chemex, Clever, Bonavita, Aeropress).
  • Навчитися професійно проводити процедуру капінг-дегустації кави.
  • Навчитися розбиратися в факторах, що впливають на смак кави, приготовленої альтернативними методами та самостійно підбирати профіль та рецепт приготування.
  • Ознайомитись з Coffee Flavor Wheel як основним інструментом опису та оцінки смаків та аромат у каві.
  • Навчитися самостійно підбирати зерно для альтернативних методів заварювання кави, виходячи зі смакових уподобань.
  • Розібратися в смакових відмінностях різних сортів, обробок та обсмажування кави.

Як проходить Курс?

  • Після того, як Ви залишите заявку – тренер зв’яжеться з Вами для визначення дат проведення курсу.
  • Зазвичай ми проводимо два заняття по 8 годин або 4 заняття по 4 години в залежності від навичок та знань.
  • Група для навчання формується вид двох до чотирьох людей для максимального комфорту
  • Всі навчальні матеріалу курсу надаються та залишаються з Вами після закінчення
  • Графік проведення занять визначається індивідуально для кожної групи
  • При необхідності є можливість проводити індивідуальні заняття – тренер розповість більш детально про такий формат за запитом

Нам довіряють

Дякуємо за відгуки!

Місце проведення