Якщо Ви давно планували дізнатись все про альтернативну каву, навчитись готувати ії як професіонал, працюєте бариста або готуєте фільтр вдома – ми тобі допоможемо!
Тривалість: 8 робочих годин Вартість: 3500 грн. Кількість учасників: група з чотирьох чоловік* Формат: оффлайн практичні заняття; відео та електронні ресурси залишаються з Вами; всі матеріла надаються*
*якщо хочеш курс індивідуально або в онлайн форматі – залишай заявку;
ЗАЙНЯТИ МІСЦЕ
Чому саме Foundation?
Працюємо на ринку з 2015 року, а власники працюють у сфері кави вже понад 10 років
Маємо два виробництва, мережу кав'ярень в Одесі та внутрішню налагоджену систему контролю стандартів з ХАССП
Маємо понад 500 клієнтів у сфері Horeca по всій країні та у ближньому зарубіжжі, і близько 70 співробітників у 2022 році
Всі процеси побудовані на стандартах, цінностях, кращому обладнанні та сировині, а також повному супроводі партнерів у технічній підтримці та навчанні
Обсмажуємо близько 20 тонн кави на місяць
Вважаємо себе гуру в кавовій сфері, бо так і є!
Ксенія Лопатко
Керівник тренерського відділу
Курс проводить наш керівник тренерського відділу, людина, яка відповідає за навчання кожного співробітника та партнера FOUNDATION – Ксенія Лопатко!
Досвід роботи у сфері кави протягом 6 років
Учасниця та фіналіст чемпіонатів України за такими напрямками: Ukrainian Brewers Cup 2018/2019, Ukrainian Aeropress Chamoionship, Ukrainian Cup Tasting Championship, Ukrainian Cold Brew Championship
Учасник міжнародного змагання серед бариста The Barista League
Навчила понад 3000 баристів та провела понад 1500 різноманітних тренінгів та майстер-класів у сфері кави
Була на фермах у країнах Гондурас, Сальвадор та Нікарагуа та особисто бачила всі процеси збирання та обробки врожаю, а також вибирала лоти для асортименту;)
Кому рекомендуємо пройти Курс?
Майбутнім бариста без досвіду
Бариста с досвідом для систематизації знань та підняття рівня кваліфікації
Майбутнім та існуючим власникам кав’ярень
Кожному кавоману
Програма курсу:
Курс складається з 8 робочих годин, які розподілені наступним чином: 2 години теорії, 6 годин практики з альтернативним девайсом
Вивчити теоретичні основи генетики, особливостей культивації, обробки та обсмажування кави, необхідні для розуміння та правильної оцінки альтернативних методів заварювання кави.
Вивчити основні методи альтернативного заварювання кави, їх різницю та вплив кожного на смак (V60, Chemex, Clever, Bonavita, Aeropress).
Навчитися професійно проводити процедуру капінг-дегустації кави.
Навчитися розбиратися в факторах, що впливають на смак кави, приготовленої альтернативними методами та самостійно підбирати профіль та рецепт приготування.
Ознайомитись з Coffee Flavor Wheel як основним інструментом опису та оцінки смаків та аромат у каві.
Навчитися самостійно підбирати зерно для альтернативних методів заварювання кави, виходячи зі смакових уподобань.
Розібратися в смакових відмінностях різних сортів, обробок та обсмажування кави.
Як проходить Курс?
Після того, як Ви залишите заявку – тренер зв’яжеться з Вами для визначення дат проведення курсу.
Зазвичай ми проводимо два заняття по 8 годин або 4 заняття по 4 години в залежності від навичок та знань.
Група для навчання формується вид двох до чотирьох людей для максимального комфорту
Всі навчальні матеріалу курсу надаються та залишаються з Вами після закінчення
Графік проведення занять визначається індивідуально для кожної групи
При необхідності є можливість проводити індивідуальні заняття – тренер розповість більш детально про такий формат за запитом